Hjem > Om oss > Bedriftssertifikat

Sertifikat


Vi er revisjonsleverandør av SGS siden 2007, i over 11 år.

Med hovedkontor i Sveits er SGS verdens ledende kontroll-, verifikasjons-, testing- og sertifiseringsfirma. SGS ble grunnlagt i 1878 og er anerkjent som det globale kvalitetsmerket og integritet. De opererer et nettverk av over 1 250 kontorer og laboratorier rundt om i verden med rundt 64 000 ansatte.

SGS-CSTC Standards Technical Services Co, Ltd ble grunnlagt i 1991 som et joint venture mellom SGS Group og China Standard Technology Development Corp, under State Administration of Quality Technical Supervision. SGS-CSTC har over 50 grener og dusinvis av laboratorier med rundt 9 000 fagfolk som jobber for selskapet.

Deres evner er kompetent legemliggjort i å betjene forsyningskjedene i ulike sektorer som landbruksprodukter, mineraler, petrokjemikalier, industri, forbrukerprodukter, bilindustri og livsvitenskap. I årevis har SGS oppnådd sin innovasjonsinnsats og sikkerhetsressurser innen miljøvern, alternativ energi, energieffektivitet og lav-karbon-tiltak. Test-, inspeksjons- og sertifiseringstjenestene vi tilbyr, hjelper lokale og utenlandske bedrifter, regjeringer og institusjoner til å utvikle bærekraftige løsninger som balanserer People, Planet og Profit.


Revisert Leverandør av SGS