Hjem > Om oss > firma profil

Vår historie

Xiamen Yalitong Stone Industrial Co, Ltd er en anerkjent produsent og eksportør av steinprodukter i Fujian, Kina siden 1993. Vi har akkumulert rik erfaring med å levere granitt, marmor og kvarts til kommersielle og boligprosjekter, inkludert plater, benkeplater, Vanity topper , og fliser etc.

Vårt kontor ligger i sentrum av Xiamen, som er veldig praktisk for steinen som eksporterer fra Xiamen havn.

Våre produkter

-Mange materialer:
Granitt, Marmor, Quartz.


-Vesentlige elementer:
Granittplater og fliser

Marble Slabs & Tiles

Granitt og marmor og kvarts benkeplater, servant topper

Prosjektsnitt til størrelse for marmor og granitt

Steinvask og basseng

Marmor Mosaic

Granittbeleggstein og trapper

Marmor eller granitt skulptur etc.


-Hvorfor velge oss?
1.Avverdig pris:
Som profesjonell produsent leverer vi alltid rimelig pris. I et hvilket som helst marked, kan du aldri finne den billigste prisen, cos alltid er det noen selskaper som kan tilby billigere pris enn du får. Så målet vårt er å sikre god kvalitet med konkurransedyktig pris, i stedet for billigste pris. Vi sørger for at kvaliteten vår fortjener prisen.


2.Multiple produkter:
Våre produkter er i et stort utvalg. Vår fabrikk produserer hovedsakelig granitt, marmor, kvarts og onyx, men for andre materialer, inkludert basalt, skifer, sandstein, travertin, blåstein etc. har vi gode ressurser for disse fabrikkene. For sikker kan vi tilby bedre pris og last blandet container med granitt eller marmor, så send til deg,


3.Kvalitetskontroll:
Alle produkter er under streng kvalitetskontroll. Vi forsikrer deg om at det vi tilbyr, kan oppfylle kvalitetsstandarden din i markedet. Fra begynnelsen av produksjonen til pakkene, legger vi merke til alle detaljer og gjør vårt beste for å unngå synlige feil nøye.


4.Kundeservice:
Vårt kontor er basert i Xiamen City, som er lettere for våre selgere å kommunisere med våre kunder og også møte med våre kunder ansikt til ansikt.

Vårt oppdrag er å gi våre kunder betraktet full service under samarbeidet, og vi holder oss ved med å gjøre dette i over 20 år. Vi trenger hverandre og vi respekterer hverandre under forhandlingene eller samarbeidet.


Vi hilsen alle nye potensielle kunder velkommen til å kontakte oss. Vi vil ikke bare gi deg de riktige materialene basert på din nødvendige kvalitet med konkurransedyktig pris, men gir deg også utmerket service via rask respons med konstruktive løsninger. Vår innsats og støtte gir deg win-win-virksomheten, noe som gjør at både deg og oss går videre.