Hjem > Nyheter > Innhold

Hvorfor blir Volakas hvite marmor mer og mer kostbart igjen?

Nov 02, 2020

Volakas Hvit marmor, en slags stein som ligner en billedrull, er ikke bare bærebjelken i" romantisk kongerike" Hellas, det har også en dypere betydning i Kina. Våre kinesere har alltid vært glad i landskap og liker å bruke farger for å skissere naturens skjønnhet på rispapir. Volakas White, med farge mellom hvitt og grått, er det mest naturlige landskapsmaleriet uten utskjæring.


image


Volakas White-Top klasse, hederlige, elegante, dypt skjulte spor av historisk sivilisasjon, som formidler vekten av historien, og lett fremhever" master-level" dekorativ ytelse. Kunst pynter på livets smak, og skjønnhetsnivået er klart til å komme ut.

image

image


Det mest enkle elementet er det mest selvsikre designspråket, og presenterer det høyeste nivået av sjeleverden. Uansett materiale, mønster, finish, er Volakas hvit marmor veldig elsket av designere og eiere, og brukes mye i luksuriøse hoteller, luksuriøse villaer og eksklusive fritidssteder.


Volakas hvit marmor har høy bearbeidingstilpasningsevne, lav hardhet, enkel utskjæring og unik tekstur. Det er et utmerket byggemateriale og dekorasjonsmateriale, så det er veldig populært og elsket av mennesker.

Selvfølgelig har Volakas White også noen mangler, men under dets vakre ansikt er disse manglene akseptable.


Ulempe:

1. Fordi materialet i volakas hvit marmor er relativt løst og mykt, er vannabsorpsjonshastigheten relativt høy.

2. Fordi volakas hvite marmor har mange teksturer, er det lett å bli farget, bøyd og falmet av skinnende poleringsgrad.

3. Volakas hvite stein inneholder kalsiumoksid, som danner kalsiumkarbid etter reaksjon med regnvann. Fordi volumet av kalsiumkarbid er større enn kalsiumoksid, vil det skade overflaten på steinen og forårsake sprekker.

4. Ved asfaltering korroderer alkaliene i sementen, og steinen mister fargen og blir skadet. Når den brukes som bakken, må den være vanntett eller malt med en grunning for å få den til å tette og motstå alkali.


Beskyttende tiltak:

1. Volakas White er en hvit stein som er lett å bli farget. Det anbefales å gjøre tetningsbehandling for alle sider av steinen. Vanntett lim er best for våt pasta.

2. Volakas hvit er lett å bli deformert, og størrelsen skal ikke være for stor. Hvis du lager et buet brett, er det best å installere det så snart som mulig etter behandlingen.